top of page

HISTORIA

bazzari

BAZZARI  është firma e re e krijuar nga artistja multidisiplinare Ary Rowshan që lindi nga evolucioni i saj dhe shkrirja pas më shumë se 10 vitesh si krijuese  markave të tilla si KOLI LIFESTYLE, PERSHïC, Bosque-FARSH, IMPRESSIONA-evente dhe KOLI-BAR.

 

BAZZARI  është energji, është multikulturalizëm, është sofistikim, pasion, është një fluturim.

 

Kjo markë e re e nënshkruar nga KOLI, na jep një vizion modern dhe pozitiv të dallimit. Sipas fjalëve të vetë autorit, " BÁZZARI është elegancë argëtuese".  

Shtë një shpërthim ngjyrash, pëlhurat e tij janë vargje të endura me ngjyra të gjalla që na shtyjnë të pyesim veten  nëse kjo është një ëndërr apo një realitet.

ary rowshan

Ary Rowshan krijon  BÁZZARI si një  Parfum ekzotik që do të përfshinte të gjitha pasionet e tij, me shënime dekorimi, arti, natyre, pikture, peizazhesh dhe fotografish.

 

Referenca e tij e vazhdueshme ndaj paraardhësve të tij Persianë, kalimi i tij nëpër botën e rrobave më fisnike në historinë e kësaj kulture: qilimi, udhëtimi i tij nëpër botën e dekorimit dhe fakultetin e arteve figurative, është një shumë e faktorëve që i sigurojnë atij vitaliteti, energjia, besimi, njohuritë dhe sfidat për tu thelluar gjithnjë e më thellë në një tabelë kompozimesh komplekse, por emocionuese. Një vizion ndryshe me një karakter jashtëzakonisht maksimalist.

 

Maksimalizmi avangardë i Ary na transporton në një atmosferë romantike tipike të një pikture të Delacroix siç është "Vdekja e Sardanápalo".

Jeta e tij në Madrid, Marbella, Ibiza dhe Bilbao, i ka siguruar atij një vizion dhe karakter unik që përfshin modelin klasik, boho dhe etnik, duke kërkuar një elegancë të rastësishme në zbukurim dhe modë në të cilën ARTI është ZOT.

E gjithë kjo së bashku krijon këtë univers me ngjyra në të cilin cepat këndojnë poezi dhe zgjon kureshtjen për të hyrë në këtë univers të pagabueshëm.

 

Deri më sot, Ary vazhdon të thyejë formën dhe kjo është pikërisht fryma e koleksionit të tij të ri BÁZZARI .

 

Mirësevini në #paradisestyle!


  • Instagram
DSCF4249 1.jpg
bottom of page