top of page
imagencorporativaweb.png

vera është e përditshme ...  në BáZZARI

Ne jemi në proces të zgjedhjes së pikave tona të shitjes në rang kombëtar dhe ndërkombëtar.

Ne drejtohemi  për një audiencë të apasionuar pas modës, kulturave, artit dhe dekorimit. Zhyt veten në universin tonë, ku gjuha  është ngjyra, bukuria maksimaliste.

Ju mund të ndiqni punën tonë në @bazzari_bilbao

  • Instagram
lamparashomeweb.png
topmantonhomeweb.png
kaftanhomeweb.png
kimonohomeweb.png
mantonhomeweb.png
vikinihomeweb.png
kaftan3homeweb.png
manton2homeweb.png
turbantehomeweb.png
kaftan2homeweb.png
mantontop2homeweb.png
vestidoshomeweb.png
bottom of page